JOOGAKURSSIT SYKSY 2022

Haluaisitko löytää hyvän olon huolehtimalla itsestäsi, vahvistamalla ja avaamalla kehoasi, opetellen rentoutumaan ja laukaisemaan stressiä? Kevään joogakursseillamme pääset hoitamaan itseäsi rauhallisessa ympäristössä Yogaiin tunnelmallisessa studiossa tai turvallisesti omasta kodistasi etäyhteyden kautta. Kaikki kurssit järjestetään sekä etänä että studiolla.

IMG_7529 (1).jpg

JOOGAN JATKOKURSSI

Joogan jatkokurssi 31.10.- 12.12.  kl 18.20 - 19.20  on kuuden viikon mittainen kurssi, jolla jokaisella tunnilla on oma teemansa (ei tuntia  5.12.)

Jokainen tunti alkaa lempeällä kehoa avaavalla lämmittelyllä ja päättyy rauhalliseen loppurentoutukseen. Tällä kurssilla opit uusia asanoita ja saat motivaatiota harjoitukseesi.

Kurssin ohjelma

31.10. Selän hyvinvointi

Monipuolisesti selkää avaava ja vahvistava tunti. Niska/hartiaseudulta lantion alueelle.

7.10. Kierrot

Kierrot parantavat kehon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja saavat kehon kuona-aineita liikkeelle. Ne tasapainoittavat kehoa ja mieltä, lievittävät stressin oireita ja tuovat lisää suoruutta selkärankaamme.

14.10. Rentoutuminen, meditaatio, yin

Tällä tunnilla pysähdymme rentoutumaan. Teemme kynttilämeditaation (trataka), joka mm. rentouttaa, parantaa keskittymiskykyä ja vahvistaa silmiä. Laskeudumme rauhallisiin Yin asanoihin ja avaamme kehoamme. Teemme pidemmän loppurentoutukseen.

21.10. Lähestyminen inversio-asanoihin (päälläseisonta)

Lähestymme pienin ja turvallisin askelin päälläseisonnan alkeita!

Inversioasanoiden (eli asanoiden, joissa pää on sydämen alapuolella) hyödyt ovat monipuolisia. Ne energisoivat kehoamme, parantavat verenkiertoamme ja vahvistavat kehoamme. Inversiot ovat hauskoja harjoituksia, kun huomaamme mitä kehomme voikin oppia - myös aikuisella iällä.

28.10. Voimajooga - astangajoogaan pohjautuva harjoitus - harjoittelemme Astangajoogan seisomasarjaa. Astangajooga on monipuolinen kehoa vahvistava ja avaava harjoitus, jossa toistetaan samat liikkeet samassa järjestyksessä jokaisessa harjoituksessa.

5.12. Ei tuntia

12.12. Taaksepäin taivutukset.

Vahvistavat selkää, hartioita, rintakehää ja lantiota. Suoristavat selkärankaa ja parantanut ryhtiämme.

Yogaiin rauhallinen tunnelmallinen ympäristö luo mahdollisuuden päästää irti arjen kiireistä ja pysähtyä kuuntelemaan kehosi vointia. Kakluunin tuli ja hirsiseinät  luovat mieltä rauhoittavan tunnelman.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat piristää itseäsi uudella harrastuksella, pysähtyä kuuntelemaan kehosi vointia ja kaipaat liikkuvuutta kehoosi. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille joogan harjoittelijoille.

Mikäli et voi osallistua yhdelle kurssi tunneista, voit korvata kurssikerran valitsemallasi Yogaiin viikkotunnilla.

Hinta 60 e. 

mo%CC%88kki_edited.jpg

TUTUSTU JOOGAAN

Yogaii järjestää Tutustu Joogaan-kurssin, joka on loistava mahdollisuus tutustua uuteen harrastukseen matalalla kynnyksellä. Kokoonnumme 6 viikon ajan maanantaisin 5.9..2022 alkaen kl 18.15 - 19.15. Tämän lisäksi voit osallistua yhdelle vapaavalintaiselle Yogaiin viikkotunnille eli kurssi sisältää yhteensä 7 erilaista tuntia.  Kurssille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ilman aiempaa kokemusta joogasta!


Tutustu joogaan kurssilla opettelemme joogan perusasanoita eli asentoja ja opettelemme aurinkotervehdyksen vaihe vaiheelta. Opettelemme hengityksen tärkeyttä kehon huollossa. Tutustumme Yin joogaharjoituksiin, joiden avulla saamme kehoamme avautumaan ja pääsemme irti jännitystiloista. Joogaharjoitusten avulla pyrimme  kehon vahvistamisen lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin.

Yogaiin tunnelmallinen ja rauhallinen hirsirakennus elävine tulineen mahdollistaa kehon ja mielen rentoutumisen uuden harrastuksen lomassa. Tule rohkeasti mukaan!

Hinta 70 e.

Voit osallistua kurssille Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa tai omasta kotoasi etäyhteyden kautta. Säännöllisen joogaharjoituksen avulla tulet huomaamaan eron kehosi liikkuvuudessa! Lämpimästi tervetuloa! 

Tiedustelut info@yogaii.fi tai 0400 977 917.

0E8D004A-9FC0-4484-87FC-4CEC736EF061.jpe

TERVE SELKÄ KURSSI

*kurssi täynnä* Ilmoittaudu varalle lähettämällä viesti info@yogaii.fi

TERVE SELKÄ JOOGAKURSSI 17.8. -30.11..2022.

Niskakipuja kokee kuukausittain yli kolmannes naisista ja neljännes miehistä ja selkävaivoja on joka kymmenennellä suomalaisella. Runsas istuminen, stressi, yksipuolinen liikunta ja kehon virheasennot ovat usein näiden vaivojen taustalla.

Tämä joogakurssi keskittyy selän hyvinvointiin. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa selkääsi ja ryhtiäsi ja sitä myöten koko kehosi hyvinvointia. Yksilöllisesti räätälöityjen, turvallisten harjoitusten avulla voit vahvistaa kehoasi, löydät rentoutta ja voimaa sekä keholle ja mielelle.

Harjoittelemme selkää avaavia ja vahvistavia joogaharjoituksia. Saat yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Opimme löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoituksilla.  Jokainen harjoitus aloitetaan keskittymisharjoituksella ja harjoituksen kruunaa loppurentoutus. Tunneilla rentoudut Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa. Nyt voit hoitaa kehoasi ja mieltäsi kerran viikossa osallistumalla kurssillemme.

Milloin

Kurssi (14 kurssikertaa x 75 min) järjestetään keskiviikkoisin Kl 19.15-20.30 17.8..2022 alkaen.

Hinta 190 e. Voit maksaa osissa.


Ei tuntia 26.10. ja 16.11.

 

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot:

Kurssi voi perua viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä, mutta varausmaksua ei palauteta. Kurssin alettua osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Yogaiin puolesta, kurssimaksu palautetaan osallistujille. Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä.


Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään force major syistä, Yogaii ottaa yhteyttä kurssin osallistujiin ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä force major syistä, Yogaii ei ole velvollinen palauttamaan kurssimaksuja vaan opetus toteutetaan myöhempänä ajankohtana tai esimerkiksi etäopetuksena pandemian ollessa esteenä kokoontumiselle.

IMG_3752.HEIC