JOOGAKURSSIT 2022

Haluaisitko löytää hyvän olon huolehtimalla itsestäsi, vahvistamalla ja avaamalla kehoasi, opetellen rentoutumaan ja laukaisemaan stressiä? Kevään joogakursseillamme pääset hoitamaan itseäsi rauhallisessa ympäristössä Yogaiin tunnelmallisessa studiossa tai turvallisesti omasta kodistasi etäyhteyden kautta. Kaikki kurssit järjestetään sekä etänä että studiolla.

IMG_7529 (1).jpg

JOOGAN JATKOKURSSI 4.5.-1.6.

Joogan jatkokurssi on viiden viikon mittainen kurssi, jolla jokaisella tunnilla on oma teemansa. 

Jokainen tunti alkaa lempeällä kehoa avaavalla lämmittelyllä ja päättyy rauhalliseen loppurentoutukseen.

Yogaiin rauhallinen tunnelmallinen ympäristö luo mahdollisuuden päästää irti arjen kiireistä ja pysähtyä kuuntelemaan kehosi vointia. Kakluunin tuli ja hirsiseinät  luovat mieltä rauhoittavan tunnelman.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat piristää itseäsi uudella harrastuksella, pysähtyä kuuntelemaan kehosi vointia ja kaipaat liikkuvuutta kehoosi. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille joogan harjoittelijoille.

Mikäli et voi osallistua yhdelle kurssi tunneista, voit korvata kurssikerran valitsemallasi Yogaiin viikkotunnilla.

Hinta 50 e. 

mo%CC%88kki_edited.jpg

TERVE SELKÄ JOOGAKURSSI 20.1. - 5.5.2022.

Niskakipuja kokee kuukausittain yli kolmannes naisista ja neljännes miehistä ja selkävaivoja on joka kymmenennellä suomalaisella. Runsas istuminen, stressi, yksipuolinen liikunta ja kehon virheasennot ovat usein näiden vaivojen taustalla.

Tämä joogakurssi keskittyy selän hyvinvointiin. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa selkääsi ja ryhtiäsi ja sitä myöten koko kehosi hyvinvointia. Yksilöllisesti räätälöityjen, turvallisten harjoitusten avulla voit vahvistaa kehoasi, löydät rentoutta ja voimaa sekä keholle ja mielelle.

Harjoittelemme selkää avaavia ja vahvistavia joogaharjoituksia. Saat yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Opimme löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoituksilla.  Jokainen harjoitus aloitetaan keskittymisharjoituksella ja harjoituksen kruunaa loppurentoutus. Tunneilla rentoudut Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa. Nyt voit hoitaa kehoasi ja mieltäsi kerran viikossa osallistumalla kurssillemme.

Milloin

Kurssi (14 kurssikertaa) järjestetään torstaisin Kl 18.45-20.00 20.1.2022 alkaen.


Ei tuntia 10.3 ja 14.4.

Hinta ja ennakkomaksu

Kurssi maksaa yhteensä 190 € sisältäen 14 kurssikertaa. Kurssille osallistutaan maksamalla ennakkomaksu 50 euroa verkkokaupassa tai suorittamalla maksu Yogaiin tilille FI1815443000175450. Loput maksusta suoritetaan viimeistään ensimmäisen tunnin alkamiseen mennessä. Ota yhteyttä, jos haluat maksaa kurssin osamaksulla. Yhden kurssikerran voi käydä korvaamassa jollakin viikkotunnillamme, mikäli olet estynyt tulemasta.

Kenelle

Kurssi on sopiva kaikille kuntoon, sukupuoleen ja ikään katsomatta.  Jos sinulla on akuutteja selkäongelmia, kysy lääkäriltä tai fysioterapeutilta onko kurssin aloittaminen ajankohtaista. 

Missä

Kurssi järjestetään Yogaiin tunnelmallisella studiolla Pohjois-Iissä, Virkkulantie 63. Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä Zoom-yhteyden kautta. 

Opettaja

Opettajana toimii Petra Niemi, joka on 

suorittanut RYT-200 joogaopettajakoulutuksen International Yoga Academyssä Hongkongissa. Petra on lisäks suorittanuti Advanced Hatha Yoga Teacher koulutuksen Master Yogananthin johdolla (300 h) sekä 300 h joogaterapiaopinnot. Tämän lisäksi Petra on myös pätevä lasten joogaohjaaja (CYT-100).


ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

info@yogaii.fi

0400 977917

 

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot:

Kurssi voi perua viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä, mutta varausmaksua ei palauteta. Kurssin alettua osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Yogaiin puolesta, kurssimaksu palautetaan osallistujille. Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä.


Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään force major syistä, Yogaii ottaa yhteyttä kurssin osallistujiin ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä force major syistä, Yogaii ei ole velvollinen palauttamaan kurssimaksuja vaan opetus toteutetaan myöhempänä ajankohtana tai esimerkiksi etäopetuksena pandemian ollessa esteenä kokoontumiselle.

IMG_3752.HEIC