JOOGAKURSSIT 2021

Haluaisitko löytää hyvän olon huolehtimalla itsestäsi, vahvistamalla ja avaamalla kehoasi, opetellen rentoutumaan ja laukaisemaan stressiä? Kevään joogakursseillamme pääset hoitamaan itseäsi rauhallisessa ympäristössä Yogaiin tunnelmallisessa studiossa tai turvallisesti omasta kodistasi etäyhteyden kautta. Kaikki kurssit järjestetään sekä etänä että studiolla.

IMG_7529 (1).jpg

TUTUSTU JOOGAAN 31.8.2021 - 21.9.2021

Yogaii järjestää Tutustu Joogaan kurssin, joka on loistava mahdollisuus sinulle aloittaa uusi harrastus matalalla kynnyksellä. Kokoonnumme syksyllä 4 viikon ajan tiistaisin 31.8.2021 alkaen kl 18.15 - 19.30.  Kurssille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ilman aiempaa kokemusta joogasta!

Tutustu joogaan kurssilla opettelemme joogan perusasanoita eli asentoja ja opettelemme aurinkotervehdyksen vaihe vaiheelta. Opettelemme hengityksen tärkeyttä kehon huollossa. Tutustumme Yin joogaharjoituksiin, joiden avulla saamme kehoamme avautumaan ja pääsemme irti jännitystiloista. Joogaharjoitusten avulla pyrimme  kehon vahvistamisen lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin.

Jokainen harjoitus aloitetaan keskittymisharjoituksella ja harjoituksen kruunaa loppurentoutus. Tunneilla rentoudut Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa tai voit osallistua kurssille turvallisesti omasta kotoasi etäyhteyden kautta. Säännöllisen joogaharjoituksen avulla tulet huomaamaan eron kehosi liikkuvuudessa!


Milloin

31.8.-21.9.2021


Hinta ja ennakkomaksu

Kurssi maksaa 50 € sisältäen 5 kertaa (4 x 75 min kurssikertaa sekä yhden vapaavalintaisen Yogaiin viikkotunnin).  Kurssille osallistutaan suorittamalla ennakkomaksu 20 euroa verkkokaupassa. Loput maksusta suoritetaan viimeistään ensimmäisen tunnin alkamiseen mennessä.


Kenelle

Kurssi on sopiva sinulle, joka haluat aloittaa joogan harrastamisen ilman aiempaa kokemusta! 


Missä

Kurssi järjestetään etänä  Zoom yhteyden kautta sekä  Yogaiin studiolla Pohjois-Iissä, Virkkulantie 63. Mikäli haluat paikan studiolle, varaa paikkasi mahdollisimman nopeasti. Studiolle otetaan ainoastaan 7 osallistujaa jotta saamme turvavälit pidettyä.


Opettaja

Opettajana toimii Petra Niemi, joka on 

suorittanut RYT-200 joogaopettajakoulutuksen International Yoga Academyssä Hongkongissa. Petra on lisäksi suorittanut Advanced Hatha Yoga Teacher koulutuksen Master Yogananthin johdolla (300 h) sekä 300 h joogaterapiaopinnot. Tämän lisäksi Petra on myös pätevä lasten joogaohjaaja (CYT-100).

Varaus-ja peruutusehdot

Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai kurssin alkamispäivänä ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Yogaii pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Yogaii ottaa yhteyttä osallistujiin ja palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

Yogaii pidättää oikeuden keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syy voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitta (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Yogaii tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Yogaii pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Yogaii ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään online joogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.


ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

info@yogaii.fi

0400 977917

mo%CC%88kki_edited.jpg

TERVE SELKÄ JOOGAKURSSI

Niskakipuja kokee kuukausittain yli kolmannes naisista ja neljännes miehistä ja selkävaivoja on joka kymmenennellä suomalaisella. Runsas istuminen, stressi, yksipuolinen liikunta ja kehon virheasennot ovat usein näiden vaivojen taustalla.

Tämä joogakurssi keskittyy selän hyvinvointiin. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa selkääsi ja ryhtiäsi ja sitä myöten koko kehosi hyvinvointia. Yksilöllisesti räätälöityjen, turvallisten harjoitusten avulla voit vahvistaa kehoasi, löydät rentoutta ja voimaa sekä keholle ja mielelle.

Harjoittelemme selkää avaavia ja vahvistavia joogaharjoituksia. Saat yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Opimme löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoituksilla.  Jokainen harjoitus aloitetaan keskittymisharjoituksella ja harjoituksen kruunaa loppurentoutus. Tunneilla rentoudut Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa. Nyt voit hoitaa kehoasi ja mieltäsi kerran viikossa osallistumalla kurssillemme.

Milloin

Kurssi (14 kurssikertaa) järjestetään torstaisin Kl 18.45-20.00 2.9.2021 alkaen.

Hinta ja ennakkomaksu

Kurssi maksaa yhteensä 190 € sisältäen 14 kurssikertaa. Kurssille osallistutaan maksamalla ennakkomaksu 50 euroa verkkokaupassa tai suorittamalla maksu Yogaiin tilille FI1815443000175450. Loput maksusta suoritetaan viimeistään ensimmäisen tunnin alkamiseen mennessä. Ota yhteyttä, jos haluat maksaa kurssin osamaksulla. Yhden kurssikerran voi käydä korvaamassa jollakin viikkotunnillamme, mikäli olet estynyt tulemasta.

Kenelle

Kurssi on sopiva kaikille kuntoon, sukupuoleen ja ikään katsomatta.  Jos sinulla on akuutteja selkäongelmia, kysy lääkäriltä tai fysioterapeutilta onko kurssin aloittaminen ajankohtaista. 

Missä

Kurssi järjestetään Yogaiin tunnelmallisella studiolla Pohjois-Iissä, Virkkulantie 63.

Opettaja

Opettajana toimii Petra Niemi, joka on 

suorittanut RYT-200 joogaopettajakoulutuksen International Yoga Academyssä Hongkongissa. Petra on lisäks suorittanuti Advanced Hatha Yoga Teacher koulutuksen Master Yogananthin johdolla (300 h) sekä 300 h joogaterapiaopinnot. Tämän lisäksi Petra on myös pätevä lasten joogaohjaaja (CYT-100).


ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

info@yogaii.fi

0400 977917

 

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot:

Kurssi voi perua viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä, mutta varausmaksua ei palauteta. Kurssin alettua osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Yogaiin puolesta, kurssimaksu palautetaan osallistujille. Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä.


Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään force major syistä, Yogaii ottaa yhteyttä kurssin osallistujiin ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä force major syistä, Yogaii ei ole velvollinen palauttamaan kurssimaksuja vaan opetus toteutetaan myöhempänä ajankohtana tai esimerkiksi etäopetuksena pandemian ollessa esteenä kokoontumiselle.

IMG_3752.HEIC