top of page

JOOGAKURSSIT KEVÄT 2024

Haluaisitko löytää hyvän olon huolehtimalla itsestäsi, vahvistamalla ja avaamalla kehoasi, opetellen rentoutumaan ja laukaisemaan stressiä? Kevään joogakursseillamme pääset hoitamaan itseäsi rauhallisessa ympäristössä Yogaiin tunnelmallisessa studiossa tai omasta kodistasi etäyhteyden kautta. Kaikki kurssit järjestetään sekä etänä että studiolla.

0E8D004A-9FC0-4484-87FC-4CEC736EF061.jpe

TERVE SELKÄ KURSSI  - KEVÄT 2

Keskiviikkoisin  18.40-19.40
10.4.-5.6.2024
8  kurssikertaa
Ei tuntia 1.5.
Hinta 104 e

​​​

​​​

Yogaiin suosituin kurssi tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia selällesi!

Niskakipuja kokee kuukausittain yli kolmannes naisista ja neljännes miehistä ja selkävaivoja on joka kymmenennellä suomalaisella. Runsas istuminen, stressi, yksipuolinen liikunta ja kehon virheasennot ovat usein näiden vaivojen taustalla.

Tämä joogakurssi keskittyy selän hyvinvointiin. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa selkääsi ja ryhtiäsi ja sitä myöten koko kehosi hyvinvointia. Yksilöllisesti räätälöityjen, turvallisten harjoitusten avulla voit vahvistaa kehoasi, löydät rentoutta ja voimaa sekä keholle ja mielelle.

Harjoittelemme selkää avaavia ja vahvistavia joogaharjoituksia. Saat yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Opimme löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoituksilla.  Jokainen harjoitus aloitetaan keskittymisharjoituksella ja harjoituksen kruunaa loppurentoutus. Tunneilla rentoudut Yogaiin tunnelmallisessa vanhaan navettaan remontoidussa studiossa. Nyt voit hoitaa kehoasi ja mieltäsi kerran viikossa osallistumalla kurssillemme.

Keskiviikkoisin  18.40-19.40

10.4.-5.6.2024

8  kurssikertaa

Ei tuntia 1.5.

Hinta 104 e

​​​

​​​

​​

Ashtanga Yoga

VOIMAJOOGA KURSSI - KEVÄT 2

Keskiviikkoisin  17.30-18.30

10.4.-5.6.2024

8  kurssikertaa

Ei tuntia 1.5.

Hinta 104 e

Voimajoogakurssimme pohjautuu astangajoogaharjoitukseen, joka on liikunnallista, fyysistä ja dynaamista joogaa. Tämä harjoitus vahvistaa ja venyttää kehoasi tehokkaasti.

Kurssi sopii sinulle, joka olet jo tutustunut joogaan ja kaipaat harjoitukseesi haastetta! Harjoitus parantaa kehonhallintaa ja mielen keskittämistä ja tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle. Joogaharjoituksemme aloitetaan aina kehon herättelyllä ja harjoitus päättyy loppurentoutukseen takkatulen ääressä vilttien alla! ​

Ilmoittaudu mukaan ja maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi kurssille. 

10.4.-5.6.2024

8  kurssikertaa

Ei tuntia 1.5.

Hinta 104 e

Joogakurssit 2024: Classes

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot:

Kurssi voi perua viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä, mutta varausmaksua ei palauteta. Kurssin alettua osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Yogaiin puolesta, kurssimaksu palautetaan osallistujille. Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä.


Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään force major syistä, Yogaii ottaa yhteyttä kurssin osallistujiin ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä force major syistä, Yogaii ei ole velvollinen palauttamaan kurssimaksuja vaan opetus toteutetaan myöhempänä ajankohtana tai esimerkiksi etäopetuksena pandemian ollessa esteenä kokoontumiselle.

IMG_3752.HEIC
Joogakurssit 2024: Text
bottom of page