Joulukuvamuolattu.jpg

HYVÄN OLON JOULULAHJAT

 

Yogaiin lahjakortti sinulle, joka haluat muistaa tärkeää ihmistä hyvän olon lahjalla.


Verkkokauppaostoksesi tehtyäsi lähetämme sinulle lahjakortin PDF-muodossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Hyvän olon Joulua Yogaiiltä!

Joulukuva.jpg

TUTUSTUMINEN JOOGAAN

Tämä  12 e lahjakortti oikeuttaa osallistumaan yhdelle Yogaiin viikkotunnille (normaalihinta 14 e). Voit valita haluamasi tunnin Yogaiin lukujärjestyksestä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Joogaa kahdelle

JOOGAA KAHDELLE

Hyvää oloa, jonka voi jakaa läheisen kanssa. Tämä 20 e lahjakortti oikeuttaa 2 henkilöä osallistumaan yhdelle Yogaiin tunnille. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

5 + 1 SARJAKORTTI

Tämä 60 e lahjakortti oikeuttaa osallistumaan kuudelle Yogaiin tunnille normaalin 5 kerran kortin hinnalla. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kun kortti aktivoidaan, se on voimassa 3 kk ensimmäisestä käyttökerrasta.

Christmas Views

50 EURON LAHJAKORTTI

Tämän lahjakortin voi käyttää Yogaiin viikkotunneille, sarjakortin ostamiseen, joogaretriitille tai kurssimaksuun. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Christmas Tree

 10 + 1 SARJAKORTTI

Tämä 100 e lahjakortti sisältää 10 +1 Yogaiin tuntia (normaalin 10 kerran sarjakortin hintaan). Kortilla voi osallistua Yogaiin viikkotunneille. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kun kortti otetaan käyttöön, se on voimassa 3 kk ensimmäisestä käyttökerrasta.

Joulukuva.jpg

5 KERRAN SARJAKORTTI ONLINE JOOGAAN

Tämä 40 euron lahjakortti sisältää 5 Yogaiin online live joogatuntia. Tunnit järjestetään Zoom-palvelun kautta. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kun kortti otetaan käyttöön, se on voimassa 3 kk ensimmäisestä käyttökerrasta.