top of page

la 18. helmik.

|

II

Valoa ja voimaa päiväretriitti

Pimein talvi alkaa taittumaan ja on aika herätä talvihorroksesta! Tule löytämään hyvää oloa ja vietä kanssamme rentouttava ja energisoiva päivä Yogaiin päiväretriitillä tunnelmallisessa ympäristössä Iissä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Valoa ja voimaa päiväretriitti
Valoa ja voimaa päiväretriitti

Time & Location

18. helmik. 2023 klo 9.30 – 15.30

II, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Helmikuussa auringon säteet lisääntyvät päivä päivältä ! Tule löytämään energiaa ja hyvää oloa arjen keskelle Yogaiin voimaannuttavalta ja rentouttavalta päiväretriitiltä. Helmikuun retriittimme on lempeä ja energisoiva päivä sinulle, joka haluat irtaantua kiireiden keskeltä hetkeksi. Joogastudiomme sijaitsee vanhaan navettaan remontoidussa tilassa, jonka hirsiseinät ja elävä tuli luovat lämpimän ja rentouttavan tunnelman joogaretriitille.  Päivän aikana keskitymme avaamaan ja vahvistamaan kehoamme. Pysähdymme kuuntelemaan hengitystämme ja opettelemme kehoa rentoutttavia pranayama eli hengitysharjoituksia.  Tämä päivä sopii sekä aloittelijoille sekä edistyneemmille joogan harrastajille.

Aloitamme päivän herättelemällä kehomme lempeällä aamujoogalla uuteen päivään. Helmikuun retriitillä keskitymme erityisesti selän hyvinvointiin. Aamuharjoituksen jälkeen nautimme maittavan  kasvislounaan jälkiruokineen. Joogaretriittipäivän rikkaus on kiireettömyys, mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja löytää hyvä olo päivän aikana.

Iltapäivällä on ohjelmassa Yin-joogaa, jonka kehoa avaavat harjoitukset tuovat kokonaisvaltaisen rentoutuneen olon. Päivän lopussa pysähdymme mieltä tasapainottavaan ja stressiä laukaisevaan pranayama eli hengitysharjoitukseen. Halukkaille lämpiää joogapäivän pääteeksi pihasauna ja palju.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikaa itsellesi päivän verran, hoitaa ja helliä itseäsi rauhallisessa ympäristössä kaupungin kiireiden ulkopuolella. Opettajana toimii laajan joogakoulutuksen omaava Petra Niemi (RYT-500, joogaterapia, CYT-100 lasten joogaohjaaja).

Retriitille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, myös ilman aiempaa kokemusta joogasta.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Kehon lempeä herätys ja selän hyvinvointiin keskittyvä jooga​

11.30 - 12.30 Kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

12.30 -13.30 Vapaata aikaa, mahdollisuus ulkoiluun, keskustelua.

13.30 - 14.30  Syvävenyttävä Yin jooga

14.30 -15.30 Pranayama hengitysharjoituksia 

16 Pihasauna ja palju

Hinta 95 e sisältää joogapäivän ruokailuineen sekä saunan ja paljun.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 30  euroa.  Suorita maksu Yogaiin verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Paikkasi retriitille varmistuu varasumaksun maksettuasi. Maksa loppusumma 65 euroa perjantaihin 10.2. mennessä. Mikäli päivä joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautamme koko maksamasi summan takaisin.  Varausmaksua ei palauteta, mikäli joudut itse perumaan osallistumisesi. Voit tässä tilanteessa siirtää paikkasi esimerkiksi ystävällesi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page