top of page

la 21. syysk.

|

II

Tervetuloa syksy

Kovasti kyselty päiväretriittimme järjestetään pitkästä aikaa 21.9. Karkaa arjen kiireistä ja tule viettämään rentouttava syyspäivä joogan, hyvän ruoan, saunan ja paljun parissa tunnelmallisessa Yogaiin ympäristössä Iissä!

Tervetuloa syksy
Tervetuloa syksy

Time & Location

21. syysk. 2024 klo 9.30 – 15.30 UTC+3

II, Virkkulantie 63, 91100 II, Suomi

About the Event

Irtaudu arjen kiireistä ja tule viettämään rentouttava syyslauantai joogan parissa tunnelmallisessa Yogaiin ympäristössä! Joogastudiomme sijaitsee vanhaan navettaan remontoidussa tilassa, jonka hirsiseinät ja elävä tuli luovat lämpimän ja rentouttavan tunnelman joogaretriitille. Syyskuun retriitillä keskitymme koko kehon hyvinvointiin. Avaamme ja vahvistamme kehoamme aamun joogaharjoituksessa, kun taas iltapäivällä keskitymme kehoa rentouttavaan ja avaavaan Yin joogaan. Päivä sopii sekä aloittelijoille sekä edistyneemmille joogan harrastajille.

Päivä alkaa lempeällä kehon herättelyllä, jonka jälkeen keskitymme selkää avaavaan ja vahvistavaan joogaharjoitukseen.

Aamuharjoituksen jälkeen nautimme maittavan kasvislounaan jälkiruokineen.

Joogaretriittipäivän rikkaus on kiireettömyys, mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja löytää hyvä olo päivän aikana.

Iltapäivällä on ohjelmassa Yin-joogaa, jonka kehoa avaavat harjoitukset tuovat kokonaisvaltaisen rentoutuneen olon. Yin jooga rentouttaa ja auttaa parantamaan liikelaajuuksia. Se sopii erityisen hyvin ns. aliliikkuville henkilöille, sillä aina kun kehossa on aliliikkuvuutta, tarvitaan syvärentoutusta helpottamaan sitkeitä jännityksiä. Yin joogassa antaudutaan asanaan ja rentoudutaan syvän hengityksen avulla asanoihin useiksi minuuteiksi. Yin jooga aktivoi tehokkaasti lymfajärjestelmää, mikä tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Päivän lopussa pysähdymme mieltä tasapainottavaan ja stressiä laukaisevaan pranayama eli hengitysharjoitukseen. Halukkaille lämpiää joogapäivän pääteeksi pihasauna ja palju.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikaa itsellesi päivän verran, hoitaa ja helliä itseäsi rauhallisessa ympäristössä kaupungin kiireiden ulkopuolella. Opettajana toimii laajan joogakoulutuksen omaava Petra Niemi (RYT-500, joogaterapia, CYT-100 lasten joogaohjaaja).

Retriitille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, myös ilman aiempaa kokemusta joogasta.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Kehon lempeä herätys ja selkää avaava, hoitava ja vahvistava jooga

11.30 - 12.30 Kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

13 -13.30 Vapaata aikaa, keskustelua. Mahdollisuus keskutella omasta joogaharjoituksestasi opettajan kanssa.

13.30 - 14.30  Syvävenyttävä Yin jooga

14.30 -15.30 Pranayama hengitysharjoituksia

16 Pihasauna ja palju

Hinta 105 e sisältää joogapäivän ruokailuineen, saunan ja paljun.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 30 euroa.  Suorita maksu Yogaiin verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Paikkasi retriitille varmistuu varasumaksun maksettuasi. Maksa loppusumma 75 euroa perjantaihin 20.9. mennessä. Mikäli päivä joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautamme koko maksamasi summan takaisin.  Varausmaksua ei palauteta, mikäli joudut itse perumaan osallistumisesi. Voit tässä tilanteessa siirtää paikkasi esimerkiksi ystävällesi. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaedut ePassi ja Smartum.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page