top of page

la 19. kesäk.

|

II

Suviretriitti

Tule pysähtymään ja rauhoittumaan kesäiselle päiväretriitille Iihin. Päivä alkaa pihajoogalla, jonka jälkeen siirrymme hirsiseinien suojaan tunnelmalliseen joogastudioomme. Päivän aikana nautimme maittavan kasvislounaan ja joogapäivän päätteeksi voit rentoutua vielä pihasaunan lämmössä ja paljussa.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Suviretriitti
Suviretriitti

Time & Location

19. kesäk. 2021 klo 10.00 – 18.00

II, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Suviretriitin hinta

Joogapäivä 70 euroa

Lounas, kahvi/tee, jälkiruoka, välipala 15 e

Sauna ja palju, kesäinen juoma 10 e

Kaikki yhteensä 95 euroa

Voit tuoda myös omat evääsi. Halutessasi voit jäädä rentoutumaan saunan ja paljun lämpöön.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 40 euroa Yogaiin verkkokaupassa. Maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi retriitillä. Varausmaksu palautetaan mikäli retriitti joudutaan perumaan esimerkiksi koronatilanteen vuoksi. Varausmaksua ei palauteta mikäli itse perut osallistumisesi retriitille. Tässä tilanteessa voit myydä paikkasi toiselle osallistujalle.

https://holvi.com/shop/Yogaii/section/joogaretriitit/

Suviretriitti

Tule viettämään kesäinen hyvinvointipäivä Yogaiin tunnelmalliseen ympäristöön. Aloitamme päivämme luonnon helmassa taivasalla  aamuisella pihajoogalla. Happirikkaan aamuherättelyn jälkeen siirrymme hirsiseinien suojiin hoitamaan ja vahvistamaan selkäämme. Teemme monipuolisen harjoituksen, jonka avulla pyrimme kokonaisvaltaisesti parantamaan sekämme hyvinvointia.

Aamupäivän harjoitusten jälkeen siirrymme nauttimaan maittavan kasvislounaan (voit vaihtoehtoisesti tuoda myös eväät matkassasi).  Lounaan jälkeen on hetki omaa aikaa rentoutua pihamaalla, joogamatolla tai vaikkapa käydä pienellä metsäkävelyllä tai kävellä joenrantaan (400 m).

Iltapäivällä pysähdymme kuuntelemaan hengitystämme pranayamaharjoitusten avulla. Saamme kehomme ja mielemme rentoutumaan, vahvistamme keuhkojamme ja opettelemme erilaisia hengitystekniikoita. Näiden harjoitusten avulla voit löytää apua esimerkiksi stressin hallintaan tai nukahtamisvaikeuksiin. Joogapäivä päättyy loppurentoutukseen.

Päivän päätteeksi halukkailla on vielä mahdollisuus rentoutua pihasaunan lempeissä löylyissä ja paljun lämmössä. Tarjolla on kesäisen raikasta juotavaa ja pientä naposteltavaa. 

Olisiko tämä retriitti sinun oma minilomapäiväsi tulevana kesänä? Lämpimästi tervetuloa! Päivä sopii loiistavasti myös sinulle, joka et ole aiemmin joogaillut.

Schedule


  • 1 tunti

    Aamun aloitus pihajoogalla (säävaraus)

    Piha

  • 1 tunti

    Selkää vahvistava ja hoitava jooga

    Joogastudio
5 muuta kohdetta saatavilla

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page