top of page

la 05. marrask.

|

II

Pyhäinpäivän retriitti

Irtaudu arjesta ja syksyn pimeydestä ja tule viettämään kanssamme rentouttava päivä joogan, hyvän ruoan ja rentoutumisen parissa Iissä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Pyhäinpäivän retriitti
Pyhäinpäivän retriitti

Time & Location

05. marrask. 2022 klo 9.30 – 15.30

II, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Irtaudu arjen kiireistä ja tule viettämään voimaannuttava ja rentouttava pyhäinpäivä joogan parissa tunnelmallisessa Yogaiin ympäristössä! Joogastudiomme sijaitsee vanhaan navettaan remontoidussa tilassa, jonka hirsiseinät ja elävä tuli luovat lämpimän ja rentouttavan tunnelman joogaretriitille. Marraskuun retriitillä keskitymme erityisesti selän hyvinvointiin. Tämä päivä sopii sekä aloittelijoille sekä edistyneemmille joogan harrastajille.

Päivä alkaa lempeällä kehon herättelyllä, jonka jälkeen keskitymme selkää avaavaan ja vahvistavaan joogaharjoitukseen.

Aamuharjoituksen jälkeen nautimme maittavan kasvislounaan jälkiruokineen. Joogaretriittipäivän rikkaus on kiireettömyys, mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja löytää hyvä olo päivän aikana.

Iltapäivällä on ohjelmassa Yin-joogaa, jonka kehoa avaavat harjoitukset tuovat kokonaisvaltaisen rentoutuneen olon. Päivän lopussa pysähdymme mieltä tasapainottavaan ja stressiä laukaisevaan pranayama eli hengitysharjoitukseen. Halukkaille lämpiää joogapäivän pääteeksi pihasauna ja palju.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikaa itsellesi päivän verran, hoitaa ja helliä itseäsi rauhallisessa ympäristössä kaupungin kiireiden ulkopuolella. Opettajana toimii laajan joogakoulutuksen omaava Petra Niemi (RYT-500, joogaterapia, CYT-100 lasten joogaohjaaja).

Retriitille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, myös ilman aiempaa kokemusta joogasta.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Kehon lempeä herätys ja selkää avaava, hoitava ja vahvistava jooga

11.30 - 12.30 Kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

13 -13.30 Vapaata aikaa, keskustelua. Mahdollisuus keskutella omasta joogaharjoituksestasi opettajan kanssa.

13.30 - 14.30  Syvävenyttävä Yin jooga

14.30 -15.30 Pranayama hengitysharjoituksia

16 Pihasauna ja palju

Hinta 85 e sisältää joogapäivän ruokailuineen, saunan ja paljun.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 30 euroa.  Suorita maksu Yogaiin verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Paikkasi retriitille varmistuu varasumaksun maksettuasi. Maksa loppusumma 55 euroa perjantaihin 4.11. mennessä. Mikäli päivä joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautamme koko maksamasi summan takaisin.  Varausmaksua ei palauteta, mikäli joudut itse perumaan osallistumisesi. Voit tässä tilanteessa siirtää paikkasi esimerkiksi ystävällesi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page