top of page

la 23. tammik.

|

Yogaii

Puhdas keho ja mieli

*23.1. järjestettäväksi suunniteltu joogaretriitti järjestetään myöhempänä ajankohtana vallitsevan koronatilanteen vuoksi* Vuoden ensimmäisellä joogaretriitillä keskitymme kehoa puhdistaviin ja tasapainoittaviin joogaharjoituksiin.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Puhdas keho ja mieli
Puhdas keho ja mieli

Time & Location

23. tammik. 2021 klo 9.30 – 15.30

Yogaii, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Puhdas keho ja mieli joogaretriittipäivä 80 e sisältää päivän joogaohjelman sekä maittavan kehoa puhdistavan kasvislounaan sekä jälkiruoan, kahvin ja teen. Tarkemmat tiedot Lue lisää linkin takana. 

Vuoden ensimmäisellä retriitillä keskitymme kehoa puhdistaviin ja tasapainoittaviin joogaharjoituksiin. Päivän harjoitukset sisältävät sisäelimiä stimuloivia liikkeitä, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa aktivoivia harjoituksia sekä stressihormoneja tasapainoittavia hengitysharjoituksia. Elimistösi puhdistusjärjestelmää tuet parhaiten terveellisillä elämäntavoilla. Päivän aikana nautimme terveellisen kasvislounaan viherjuomien kera.

Tammikuun Puhdas keho ja mieli-retriitillä kuuntelemme kokonaisvaltaisesti kehoamme ja avaamme kehon jännityksiä ja lukkoja. 

Aloitamme päivän dynaamisella aamuharjoituksella ja päivän lopuksi rauhoitumme restoratiivisen harjoituksen parissa.

Pranayama eli hengitysharjoitukset auttavat  hallitsemaan stressiä, rauhoittamaan mieltä ja parantamaan keskittymiskykyä.

Yogaiin kaunis ja rauhallinen vanhaan navettaan rakennettu studio sijaitsee Iissä noin 40 km Oulusta pohjoiseen. Kakluuniuuni lämmittää ja tuo tunnelmaa keskitalven päivään. Ota aikaa itsellesi ja tule viettämään ihana lauantai itseäsi hoitaen.

Tämä joogapäivä sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään jooganneille. Päivä tarjoaa inspiroivia harjoitushetkiä kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta ja se tarjoaa työkaluja hyvinvointiin myös kotiin.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Kehon rauhallinen herätys ja kehoa puhdistava ja aktivoiva detox jooga

11.30 - 12.30 Puhdistava kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

13 -14 Restoratiivinen harjoitus

14-15 Pranayama ja loppurentoutus

15 -15.30 Kysymyksiä, keskustelua

Hinta 80 e sisältäen koko päivän ohjelman sekä lounaan, kahvin, teen ja jälkiruoan.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 20 e Yogaiin tilille FI1815443000175450. Loppumaksu 60 e maksetaan 20.1. mennessä Yogaiin tilille. 

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page