top of page

la 08. lokak.

|

Hyvinvointiaamupäivä

Online Hyvinvointiaamupäivä keski-ikäisille naisille

Oletko huomannut muutoksia kehossasi ja hormonitoiminnassasi? Onko unen laatusi huonontunut? Onko mielesi ailahtelevainen tai oletko mahdollisesti kärsinyt kuumista aalloista?

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Online Hyvinvointiaamupäivä keski-ikäisille naisille
Online Hyvinvointiaamupäivä keski-ikäisille naisille

Time & Location

08. lokak. 2022 klo 9.30 – 11.30

Hyvinvointiaamupäivä

About the Event

Tiesitkö, että menopaussin oireita voidaan helpottaa siihen räätälöidyn joogaharjoituksen avulla? Menopaussi-ikä vaihtelee paljon, se on Suomessa keskimäärin 51 vuotta, mutta vaihtelee 40 vuodesta 58 vuoteen. Vaihdevuosioireita voi esiintyä jo 2–6 vuotta ennen kuukautisten loppumista eli menopaussia. Kehon hormonitoiminta muuttuu ja tällä voi olla moninaisia vaikutuksia - esimerkiksi painon nousua, mielialan vaihteluja ja unettomuutta.

Erityisesti restoratiivinen jooga voi auttaa oireisiin ja sen avulla voimme rentouttaa kehoamme ja hermojärjestelmäämme, vähentää kiputiloja ja stressiä. Se voi vaikuttaa myös myönteisesti mielialaan ja uneen. On luonnollista, että myös lihasmassa vähentyy ja luustomme heikentyy iän myötä.  Joogaharjoituksen avulla voimme vahvistaa lihaksiamme ja luustoamme.

Haluaisitko tietää lisää ja opetella joogaharjoituksen, joka toisi helpotusta ja tasapainoa kehollesi ja mielellesi? Teemme yhdessä joogaharjoituksen rentoutumisineen takkatulen ääressä. Tämän jälkeen nautimme virkistävän ja terveellisen mehun ja saamme oppia enemmän menopaussin tuomista muutoksista BetterMenon Minna Wahlbergin kanssa.

BetterMeno on suomalainen vaihdevuosioireiden hoitoon erikoistunut etäklinikka, joka  tarjoaa monipuolista hoitoa, tukea ja valmennusta sekä vaihdevuosioireisiin että uuteen elämäntilanteeseen sopeutumiseen esivaihdevuosissa, vaihdevuosissa ja menopaussin jälkeen. Mikäli sinulla on jo etukäteen mieltä askarruttavia ajatuksia liittyen menopaussin, voit jo etukäteen lähettää kysymyksesi info@bettermenohealth.com

Hinta: 25 e

Tule viettämään kehoa hoitava ja rentouttava aamu joogan parissa ja samalla oppimaan muutoksista mitä menopaussi voi tuoda tullessaan.  Osallistu Zoomin kautta mukavasti omasta kotoasi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page