top of page

la 01. huhtik.

|

II

Detox joogaretriittipäivä

Kevät on uudistumisen aikaa. Auringonsäteet kutsuvat ulos, mutta kehomme ja mielemme saattaa olla väsynyt ja kaivata energiaa uuden alkuun. Ota aikaa itsellesi ja tule hakemaan kokonaisvaltainen hyvä olo Yogaiin päiväretriitiltä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Detox joogaretriittipäivä
Detox joogaretriittipäivä

Time & Location

01. huhtik. 2023 klo 9.30 – 15.30

II, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Tunnetko olevasi säännöllisesti hiukan nuutunut ja voimaton? Kaipaisitko hetken pysähtymistä ja hyvää oloa? Tämä päivä voi olla sinun oma aikasi pysähtyä ja hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti.

Yogaiin keväisen päiväretriitin teema on kehon ja mielen puhdistaminen ja energisointi. Detox eli kehon puhdistaminen poistaa kehostamme ylimääräisiä kuona-aineita ja tuo lisää energiaa.  Huhtikuisella päiväretriitillä herättelemme kehomme uuteen vuodenaikaan ja rentoudumme takkatulen ääressä hirsiseinien suojassa Yogaiin rauhallisessa maalaispihapiirissä.

Aloitamme päivän lempeällä kehon herättelyllä, jonka jälkeen keskitymme  aineenvaihduntaa aktivoivaan detox-joogaan. Opettelemme harjoituksia, joiden avulla saat kuona-aineita liikkeelle kehostasi ja löydät energisemmän ja tasapainoisen olon.

Aamuharjoituksen jälkeen nautimme maittavan kasvislounaan jälkiruokineen. Joogaretriittipäivän rikkaus on kiireettömyys, mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja löytää hyvä olo päivän aikana.

Iltapäivällä on ohjelmassa Yin-joogaa, jonka kehoa avaavat harjoitukset tuovat kokonaisvaltaisen rentoutuneen olon. Päivän lopussa pysähdymme mieltä tasapainottavaan ja stressiä laukaisevaan pranayama eli hengitysharjoitukseen sekä äänikylpyjen maailmaan. Halukkaille lämpiää joogapäivän pääteeksi pihasauna ja palju.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikaa itsellesi päivän verran, hoitaa ja helliä itseäsi rauhallisessa ympäristössä kaupungin kiireiden ulkopuolella. Opettajana toimii laajan joogakoulutuksen omaava Petra Niemi (RYT-500, joogaterapia 300 h, CYT-100 lasten joogaohjaaja).

Retriitille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, myös ilman aiempaa kokemusta joogasta.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Lempeä kehon herättely ja kehoa puhdistava detox-jooga

11.30 - 12.30 Puhdistava vihermehu, kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

12.30 -13.30 Vapaata aikaa, mahdollisuus ulkoiluun, keskustelua.

13.30 - 14 Pranayama hengitysharjoituksia 

14 -15.30   Yin jooga, loppurentoutuminen, äänimaljat

16 Pihasauna ja palju

Hinta 95 e sisältää joogapäivän ruokailuineen, detox vihermehun sekä saunan ja paljun.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 40 euroa.  Suorita maksu Yogaiin verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Paikkasi retriitille varmistuu varasumaksun maksettuasi. Maksa loppusumma 55 euroa perjantaihin 31.3. mennessä. Mikäli päivä joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautamme koko maksamasi summan takaisin. 

Varausmaksua ei palauteta, mikäli joudut itse perumaan osallistumisesi. Voit tässä tilanteessa siirtää paikkasi esimerkiksi ystävällesi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page