top of page

la 28. marrask.

|

Yogaii

Hetken hengähdys

Kaipaatko valoa ja lämpöä marraskuun pimeyteen? Etsitkö ystäviesi kanssa tapaa viettää pikkujoulua yhdessä? Yogaiin päiväretriitti antaa ihanan mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi ennen joulukiireiden alkua.Tule viettämään rentouttava päivä itseäsi kuunnellen ja hoitaen joogan parissa.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Hetken hengähdys
Hetken hengähdys

Time & Location

28. marrask. 2020 klo 9.30 – 15.30

Yogaii, Virkkulantie 63, 91100 II, Finland

About the Event

Kaipaatko lämpöä ja valoa marraskuun pimeyteen? Tervetuloa viettämään päivä joogan ja rentoutumisen parissa  maalaispihapiirissä Iissä. Vanhaan navettaan remontoidussa rauhallisessa joogastudiossamme saat heittää arjen kiireet syrjään ja pysähtyä hetkeksi. Kuuntelemme kokonaisvaltaisesti kehoamme ja avaamme kehon jännityksiä ja lukkoja. Pranayama eli hengitysharjoitukset auttavat  hallitsemaan stressiä, rauhoittamaan mieltä ja parantamaan keskittymiskykyä.

Yogaiin kaunis ja rauhallinen studio sijaitsee Iissä vain puolen tunnin ajomatkan päästä Oulusta. Kakluuniuuni lämmittää ja tuo tunnelmaa marraskuun pimeyteen. Ota aikaa itsellesi ja tule viettämään ihana päivä itseäsi hoitaen. Tämä on oivallinen tapa viettää pikkujoulua ystäväporukalla. Joogan ja rentoutumisen lomassa nautimme jouluteemaisen kasvislounaan.

Päivän ohjelma

9.30 -11 Kehon rauhallinen herätys ja lempeä flow

11.30 - 12.30 Jouluinen kasvislounas, kahvi, tee, jälkiruoka

13 -14 Syvävenyttävä Yin jooga

14-15 Pranayama ja loppurentoutus

15 -15.30 Kysymyksiä, keskustelua

Hinta 80 e sisältäen koko päivän ohjelman sekä lounaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 20 e Yogaiin tilille FI1815443000175450. Loppusumma 60 e tulee maksaa Yogaiin tilille viimeistään 26.11.2020. Päiväretriitin maksut palautetaan, mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän puolesta esimerkiksi koronatilanteen vuoksi.

Retriitin osallistujamäärä on rajoitettu ja mukaan otetaan 8 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page